Kilpailu - IdNetWeb ®

Go to content

Main menu

Kilpailu
QR koodit normaali: Ilmainen


QR koodit henkilökohtainen (logo siellä mini Web): 100€ 1) tarjoaa business(trade) (ja ostoskeskus) ja (yritysneuvosto tai seminary(seminar)) osallistuminen treasure hunt: QR koodit pääsee tarjoukset ja hinnat / lahjoiksi on muita tracks(runways) (saamiseksi arvokasta) tulee posted(shown) shop windows(showcases) ja osallistuvat yritykset omistaja valinta).  

Pakkauksissa on esittelee kaksi pakettia osallistumista:
A) normaali pakkaus, joka sisältää QR koodit antaa accés mini Web-sivuston (at 500 €) myös tracks(runways) palata yrityksiä, jotka tarjoavat hinnat/lahjoja ja/tai alennuksia ostoista business elinkeino. Voi sisältää linkin tämän sivuston. Yritys voi ostaa useita QR-koodeja mahdollistaa pääsyn eri tracks(runways) saamiseksi arvokas (yritykset), mikä lisää hänen business(trade) käyntien määrä. Hinta normaali pakkaus: 100 €

B) erityinen pakkaus, joka on samanlainen kuin normaali pakkaus différence, joka business(trade) tarjoaa osallistujille hinnat / esittelee tai käteisellä (alkaen 5€ 500 €) tai artikkeleita lahjoja, kuten t-paitoja, lippikset, badges(swipe cards), jne.   Enemmän tarjolla läsnä on tärkeää, lisää mainonta on tärkeää (läsnäolo lehdistö, radio, jne.)


Osallistujat

Osallistujien tilaa osallistuminen 5–10 euroa voidaan rekisteröidä ja vastaanottaa esittelee. osallistujat saavat läsnä, joka sisältää t-paita laukku ja kartta aarre.

Muodon kaikkein vuorovaikutteinen ja hauska mainostaa yrityksen!

IdNetWeb ® · Otayhteyttä@idnetweb.net · (+34) 951 314 842

 
Back to content | Back to main menu